dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
Dedemsvaart

Brandweerrally 2018 in Dedemsvaart

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 16:33
  • © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Dedemsvaart - De derde editie van de Brandweerrally vindt zaterdag 16 juni plaats. Dit jaar is de organisatie van het evenement in handen van brandweerpost Dedemsvaart.

De rally vindt dan ook plaats in en rondom Dedemsvaart.

Teams met brandweermensen uit onder andere Hardenberg, Hasselt, Nieuwleusen, Ommen, Steenwijk, Vollenhove en een team van repressieve medewerkers van Veiligheidsregio IJsselland nemen het in allerlei spellen actief tegen elkaar op.

Opdrachten

De opdrachten met ludieke spelletjes zijn onder andere gepland bij de Kalkovens en de Kotermeerstal. Aangezien de spellen qua afstand redelijk ver uit elkaar liggen, leggen de deelnemende teams de route van de rally per fiets af. De Brandweerrally begint zaterdag om 10.45 uur. Het eindspel wordt aan het eind van de middag gespeeld aan de brandweerkazerne in Dedemsvaart.

Na het optellen van de punten die de ploegen gedurende de dag verzameld hebben, bepaalt de organisatie de winnaar. Het winnende team organiseert de rally van 2019. Vanwege de landelijke herdenking van omgekomen brandweermensen wordt op zaterdag 16 juni de rally om 13.00 uur voor de duur van 1 minuut stilgelegd. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.