dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Dedemsvaart

Scouting wint tweeduizend euro bonus

Geplaatst op Saturday 14 April 2018 18:16
  • © Scouting Dedemsvaart

  • © Scouting Dedemsvaart

pinterestmail

Dedemsvaart – Scouting Dedemsvaart heeft 416,46 bij elkaar gesprokkeld via de Rabobank Clubkas-actie. Bovenop dat bedrag kreeg de vereniging zaterdagmiddag nog eens een bonusprijs van tweeduizend euro. De extra prijs kreeg zij voor haar campagnefilmpje.

Scouting Dedemsvaart won met een filmpje, waarin zij abseilt vanaf de kijktoren op de Besthmenerberg en onderweg nog even snel een overboeking via de Rabobank voltooit. De scouts hadden graag willen absielen vanaf het Rabobankgebouw in Hardenberg. Hoewel de bankdirectie het in de basis een goed idee vond, bleek dit uiteindelijk toch geen optie.

Uiteindelijk werd het wel een prachtig ludiek filmpje, dat gemaakt werd door Renz Batterink en Jordy Vogelzang. Voor hun inspanningen werden zij dus beloond met tweeduizend. De cheque daarvoor werd zaterdagmiddag afgeleverd bij het clubgebouw SamSam dat, mede dankzij de bijdrage van de Rabobank, een fikse onderhoudsbeurt krijgt.  

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.