dossiers
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Groot prijzenfestijn bij Rabo

Geplaatst op zaterdag 14 april 2018 12:49
  • © Schrijverij Lensen

pinterestmail

Dedemsvaart – Een groot prijzenfestijn. Dat was de bekendmaking gisteren van de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne #Clubhart 2018. Onnoemelijk veel clubs en verenigingen in het werkgebied van Rabobank Vaart en Vecht werden verblijd met een mooie cheque. Bijna veertig clubs en instellingen uit Dedemsvaart deelden mee ‘in de winst’ met de Historische Vereniging aan kop met een cheque van 909,13.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij de cheques werden uitgereikt tijdens een feestavond, koos de Rabobank er dit jaar voor om de cheques uit te reiken via een inloop, gedurende de dag. Honderden clubs in het werkgebied van Rabobank Vaart en Vecht kregen, op basis van stemmen van de Raboleden, een bijdrage variërend van ruim 1700 euro voor Korenmolen de Zwaluw uit Hasselt tot 2,72 voor de Stichting ACON in Lemelerveld. In Stad Hardenberg kreeg de Zonnebloem de hoogste bijdrage, een cheque ter waarde van 773,03.  

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.