dossiers
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Politie zoekt getuigen van zedenincident in lijnbus 29 Zwolle - Dedemsvaart

Geplaatst op donderdag 12 april 2018 16:29
  • © Piet Bosma

pinterestmail

Dedemsvaart / Zwolle – Politie Hardenberg doet onderzoek naar een zedenincident in buslijn 29 van Zwolle naar Dedemsvaart. Het incident vond plaats op dinsdagavond 3 april.

Het 18-jarige slachtoffer werd die avond kort na 23.30 uur op het busplatform aan het Stationsplein in Zwolle aangesproken door twee jongemannen. Eén van de mannen ging weg en de ander bleef achter en werd opdringerig. Het slachtoffer stapte in de lijnbus 29 van 23.50 uur en de achtergebleven jongeman stapte mee de bus in. De bus is gaan rijden en tijdens de rit heeft er een zedenincident plaatsgevonden.

De politie zoekt reizigers die in dezelfde bus zaten. 'Mogelijk heb je iets gezien of gehoord en besefte je toen niet wat er gaande was. Daarom vragen we nadrukkelijk aan deze reizigers om contact met ons op te nemen. Bel dan zo snel mogelijk met het telefoonnummer van de politie op 0900-8844 en vraag naar de afdeling zeden gevestigd in Zwolle', aldus een woordvoerder van de politie. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.