...
dossiers
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
...
...
Dedemsvaart

Wethouder opent Bedrijvendag

Geplaatst op zaterdag 7 april 2018 12:11
  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

mail

Dedemsvaart – ‘Noaberschap ten top’ Zo noemde Johan Weekamp zaterdagochtend de organisatie van de Open Bedrijvendag, die vandaag wordt gehouden en waarbij talloze mensen zich met vereende krachten hebben ingezet om mensen een kijkje achter de schermen te gunnen van de verschillende bedrijven. Liefst 47 bedrijven in Dedemsvaart en Balkbrug zetten vandaag hun deuren daarvoor open.

Weekamp deed als lid van de zogeheten Vitaliteitscommissie van de Industrie Kring Avereest het openingswoord bij de start van de Bedrijvendag. Hij verving in dat opzicht I.K.A.-voorzitter C. Nijhuis, die vanwege familieomstandigheden verstek moest laten gaan.

De Open Bedrijvendag wordt vandaag voor het eerst sinds jaren weer gehouden. ‘De laatste keer was 23 jaar geleden,’ riep Weekamp in herinnering. Hij opperde tegelijk dat de frequentie van een dergelijke activiteit in de toekomst wellicht wat opgevoerd kan worden, want de bedrijven hebben het publiek heel veel te tonen.

‘Er wordt u een interessante kijk geboden in de mooie bedrijven, die Dedemsvaart en Balkbrug huisvest. Van Van high tech, diensten, bouw, transport, horeca, sport en vermaak enzovoorts, enzovoorts. Voor iedereen is er iets interessants te zien,’ aldus Weekamp. Hij gaf vervolgens het woord aan wethouder Douwe Prinsse, die de Open Bedrijvendag officieel opende en daarmee de aanzet gaf tot een indrukwekkende ontdekkingstocht langs ondernemend en industrieel ‘Avereest. Een feestelijke dag vol activiteiten, vermaak en plezier. 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...