dossiers
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Waterballonnen gevecht op Hapjes Dag

Geplaatst op Saturday 14 April 2018 17:30
  • © Schrijverij Lensen

pinterestmail

Dedemsvaart - De organisatie van de Hapjes Dag op zaterdag 19 mei bij de Kotermeerstal, heeft besloten om, in samenwerking met Top 1 Toys, die dag een groot waterballonnen gevecht te organiseren tussen twee teams van zo'n honderd personen.

Uniek

'Het is niet de eerste keer dat een dergelijke activiteit in Nederland wordt georganiseerd, maar voor de gemeente Hardenberg is het zeker een uniek evenement. Hoe meer personen er meedoen, hoe spectaculairder het evenement wordt,' aldus organisator Arsanio Wiet.

Door middel van een persoonlijk berichtje op de Facebook pagina van Dedemsvaart Natuurlijk Festival kan men zich als deelnemer (m/v) aanmelden voor het waterballonnen gevecht. Bij de aanmelding dient men zijn of haar naam, leeftijd en geslacht te vermelden. Doe het wel snel, want vol=vol. Deelname is wel op eigen risico', benadrukt Wiet, die ervan overtuigd is dat het waterballonnen gevecht een mooi festijn wordt voor groot en klein.

Naast het waterballonnengevecht valt er van alles te beleven op de gratis toegankelijke Hapjes Dag. Zo kunnen de bezoekers onder meer ontspannen genieten van een hapje, een drankje, een platenmarkt en live muziek. Ook zijn er bijvoorbeeld springkussens, is er een bungee trampoline en kan er kano gevaren worden. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.