dossiers
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Dedemsvaart

Groeten en ontmoeten tijdens Goede Doelenmarkt

Geplaatst op zaterdag 3 maart 2018 14:28
  • De Voedselbank. © Gerrit Jan Prakken

pinterestmail

Dedemsvaart - Vrijdag 9 maart 2018 van 16.00 tot 20.00 uur in de Antenne wordt een Goede Doelenmarkt gehouden. In Dedemsvaart en omgeving zetten nogal wat organisaties en particulieren zich in om mensen veraf, of soms heel dichtbij, een steuntje in de rug te bieden.

Denk bijvoorbeeld aan de Dedemsvaartse initiatieven Omarm Afrika van Anneke Koops, Chances 4 Children India van Petra van der Wal, Stichting Anak-Anak van de families Schuurhuis en Schalen, de Werkgroep Hongarije en de Voedselbank. Maar ook aan landelijke organisaties met een plaatselijke vertegenwoordiging zoals Unicef. Stuk voor stuk prachtige initiatieven en doelen die niet allemaal even bekend zijn en daarom onze aandacht verdienen.

MEER OVER DIT ONDERWERP

Gezellige markt

Tijdens de Groet & Ontmoetdag kunnen bezoekers op een gezellig marktplein met een bonte verzameling aan kraampjes, kennismaken met ongeveer 15 allerlei goede doelen. Wat is hun doel, wat is hun missie en hoe proberen zij dat te bereiken. Natuurlijk kunt u de doelen ter plekke steunen met uw aandacht, met een gift of door hun unieke, veelal handgemaakte spullen te kopen. En ondertussen is er alle ruimte en tijd om gezellig met elkaar samen te zijn, te proeven, te kletsen, waarbij de kinderen niet worden vergeten.

Het belooft weer een mooie en bijzondere ‘Groet & Ontmoet’ te worden, die u niet mag missen. We kijken dan ook uit naar uw komst. Tot 9 maart!

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.