dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Dedemsvaart Natuurlijk doet extra duit in zakje voor Stichting Kika

Geplaatst op Wednesday 7 February 2018 21:51
  • © Stichting Hollands Talent

  • © Stichting Hollands Talent

pinterestmail

Dedemsvaart - De organisatie van het gezinsfestival Dedemsvaart Natuurlijk, dat op Eerste Pinksterdag wordt gehouden, wil een duit in het zakje doen voor de stichting Kika, waar houthandel Van Deuveren al jaren oud papier voor inzamelt.

Festivalorganisatie doneert euro per persoon

'Van elk verkocht toegangskaartje voor Dedemsvaart Natuurlijk tot 20 april 2018 via de website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl wordt het bedrag door ons, bij een ticket voor een volwassene, met een euro verhoogd voor het goede doel. Bij verkoop van een ticket voor een jongere verhogen wij het bedrag met 50 cent voor het goede doel.  Zo hopen wij ook een mooi deel bij te kunnen dragen aan het uiteindelijk voor Kika bestemde bedrag', vertelt organisator Arsanio Wiet van het Festival Dedemsvaart Natuurlijk.

Voor Kika heeft houthandel Van Deuveren aan de Wisseling de afgelopen jaren al 4900 euro gespaard via de inzameling van oud papier. Bij van Deuveren staat inmiddels geen oud-papier container meer. Deze is verplaatst naar groencentrum Timmer aan de Moerheimstraat. Om het eindbedrag voor Kika nog flink te verhogen is de samenwerking met Dedemsvaart Natuurlijk aangegaan.

Cheque-overhandiging op Festival

Wat de actie voor Kika uiteindelijk op gaat leveren wordt tijdens het Festival op zondag 20 mei bekendgemaakt. Ter plekke wordt dan ook de cheque aan een vertegenwoordiger van Kika overhandig,’ vertelt organisator Arsanio Wiet. Hij hoopt stiekem dat Miss Montreal (Sanne Hans) bereid is die taak op zich te nemen.

Wiet laat weten voortaan elk jaar een actie aan het festival te koppelen. ‘In 2019 willen we enkele lokale doelen gaan ondersteunen. Welke dat zijn en hoe we dat gaan doen komt later. Voorlopig hopen we dat heel veel mensen de komende weken een ticket voor Dedemsvaart Natuurlijk via onze website bestellen, zodat er uiteindelijk een prachtig bedrag uitrolt voor Kika.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.