dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
Dedemsvaart

Rozentrio's Dedemsvaria worden voorgesteld aan jury tijdens verkiezing

Geplaatst op Wednesday 14 February 2018 08:27
  • De Rozentrio's van vorig jaar. © Gerrit Brokelman

pinterestmail

Dedemsvaart - In MFC de Baron vindt vrijdag 16 februari de verkiezing van de nieuwe rozentrio's voor de Dedemsvaria plaats. Iedereen is hartelijk welkom om daarbij aanwezig te zijn. De avond begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur.

Om 20.00 uur wordt begonnen met het voorstellen van de nieuwe bestuursleden: Dylan Dankelman en Sjors de Bruijn.

De in Dedemsvaart woonachtige Dankelman is 22 jaar en is meubelmaker van beroep. Als jong kind was hij al vaak te vinden op de Dedemsvaria. Vorig jaar heeft hij voor het eerst meegedraaid in de crew en dat is hem goed bevallen. Dylan houdt van de gezelligheid van de mensen tijdens de Dedemsvaria.

Steentje bijdragen

De 48-jarige Sjors de Bruijn woont op een steenworp afstand van Dedemsvaart, te weten in Linde. Hij werkt bij woonvoorziening Huize Marjo in Dedemsvaart. Daar begeleidt hij bewoners en is hij verantwoordelijk voor het onderhoud en de onlangs geopende dagbestedingswinkel. Hij vindt het van belang dat er gezeliige activiteiten zijn tijdens de feestweek en is blij dat hij daar een steentje aan bij mag dragen.

Peter van der Bent, Jermain van 't Zand, Jonathan de Wagt en Stefan Nanning hebben het bestuur verlaten.

Na de kennismaking met de nieuwe bestuursleden worden de kandidaat mini trio's aan het publiek gepresenteeerd. Die presentatie is in handen van Niek Wouda. Er hebben zich drie mini trio's aangemeld. Na een korte pauze worden de drie kandiaat Rozentrio's gepresenteerd. Net als de jeugd, zullen ook zij enkele opdrachten moeten uitvoeren die door een jury worden beoordeeld.

De uitslag van beide verkiezingen wordt om 22.00 uur bekend gemaakt.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.