dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Jarig Asaf huldigt trouwe leden

Geplaatst op Wednesday 10 January 2018 13:05
  • © Mannenkoor Asaf

pinterestmail

Dedemsvaart – De 91-jarige Gezinus Batterink is al zestig jaar lid van christelijk mannenkoor Asaf. Hij was een van de vijf koorleden, die tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het koor werden gehuldigd.

Buiten Batterink, die de gouden speld van de Koninklijke christelijke Zangersbond (KCZB) kreeg overhandigd, werd Gert Jan Brink in het zonnetje gezet vanwege zijn vijftigjarig lidmaatschap. Kees Kamps en Geert Vrieling werden geëerd vanwege 25 jaar trouw lidmaatschap.

Ook voorzitter Johan Tinholt, die de jubilarissen lovend toespraak en de versierselen uitreikte, was zelf 25 jaar lid van het koor. Hij werd in het zonnetje gezet door de tweede voorzitter Albert van de Belt.

Voordat de heren werden gehuldigd werd Tineke Poortman door Tinholt bedankt vanwege het vernieuwen en updaten van de Asaf-site en de foto’s van optredens, die altijd door haar worden gemaakt.

Jubileumviering

Het Christelijk Mannenkoor Asaf, dat onder leiding staat van dirigent Peter Bos, bestaat dit jaar 65 jaar. Om dit jubileum te vieren maakt het koor na de geraniumactie in mei een 4 daagse concertreis naar België, Luxemburg en noord Frankrijk. Op 27 oktober,de dag van de oprichting, wordt een groot jubileumconcert gegeven in Dedemsvaart.             

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.