dossiers
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Dedemsvaart

Una Voartse Voce Particolare komt weer

Geplaatst op maandag 13 maart 2017 14:07
  • Harry Bijker won de zangwedstrijd in 2013 © VAKK

pinterestmail

Dedemsvaart - Negen kandidaten hebben meegedaan aan de interne voorronde voor de zangwedstrijd Una Voartse Voce Particolare (UVVP). Na beoordeling door een jury gevormd door Luko Hans, Alexandra Steenhuis en Geke Kok gaan zeven kandidaten door.

De voorrondewinnaars zijn Sharon Doldersum, Edwin Westerhoff, Robin Harsmolle, Kelly Hofsteede, Linda Heespelink, Sara Van 't Zand en Hans van der Velde.

De finale van de zangwedstrijd wordt op 25 maart gehouden in De Gashouder. Toegangskaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Primera Meesters Kobes. Bestellen kan ook via UVVP@muziektheatervakk.nl.

UVVP wordt sinds 2011 elke twee jaar georganiseerd door Muziektheater VAKK. Kandidaten die de titel Voce Particolare willen winnen kiezen een lied uit musical of operette en brengen deze te gehore, in passende kledij, voor publiek en een deskundige jury. Ook het publiek heeft een stem. De winnaar ontvangt eeuwige roem, een medaille en mag een jaar de wisselbeker thuis houden. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.