dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Una Voartse Voce Particolare komt weer

Geplaatst op Monday 13 March 2017 14:07
  • Harry Bijker won de zangwedstrijd in 2013 © VAKK

pinterestmail

Dedemsvaart - Negen kandidaten hebben meegedaan aan de interne voorronde voor de zangwedstrijd Una Voartse Voce Particolare (UVVP). Na beoordeling door een jury gevormd door Luko Hans, Alexandra Steenhuis en Geke Kok gaan zeven kandidaten door.

De voorrondewinnaars zijn Sharon Doldersum, Edwin Westerhoff, Robin Harsmolle, Kelly Hofsteede, Linda Heespelink, Sara Van 't Zand en Hans van der Velde.

De finale van de zangwedstrijd wordt op 25 maart gehouden in De Gashouder. Toegangskaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Primera Meesters Kobes. Bestellen kan ook via UVVP@muziektheatervakk.nl.

UVVP wordt sinds 2011 elke twee jaar georganiseerd door Muziektheater VAKK. Kandidaten die de titel Voce Particolare willen winnen kiezen een lied uit musical of operette en brengen deze te gehore, in passende kledij, voor publiek en een deskundige jury. Ook het publiek heeft een stem. De winnaar ontvangt eeuwige roem, een medaille en mag een jaar de wisselbeker thuis houden. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.