...
dossiers
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
...
...
Dedemsvaart

Top 2000 Café staat in teken van goed doel

Geplaatst op zaterdag 5 december 2015 11:34
  • Sebastiaan Brandenburg, Erhard Leffers en Berrie Lammers roepen iedereen op om mee te doen voor het goede doel. © Schrijverij Lensen

mail

Dedemsvaart - Na drie succesvolle edities van het Glazen Huis heeft de Stichting Glazen Huis besloten het muziekfeest over een andere boeg te gooien.

Het Glazen Huis maakt dit jaar plaats voor een Top 2000 Café met De Baron als ‘studio’ voor de dj’s Jermain van ‘t Zand, Sander van Zijl en Douwe Hoekstra. Zij zullen tussen woensdag 9 en zaterdag 12 december tientallen activiteiten en muziekoptredens van diverse live-bands presenteren en voorzien van enthousiast commentaar.

‘Verschillende verenigingen en instanties hebben hun medewerking al toegezegd, maar er kan nog meer bij’, aldus de organisatoren Douwe Hoekstra, Berrie Lammers, Sebastiaan Brandenburg, Sander van Zijl en Erhard Leffers.

Arnoud Nijhuis

Zij hopen op een sneeuwbaleffect en het ontstaan van (meer) spontane initiatieven vanuit de samenleving om het evenement nog meer inhoud te geven. De hoop op veel deelname heeft vooral ook te maken met het goede doel waar men zich dit jaar voor inzet, de Stichting Arnoud top naar topsport. Alle opbrengsten van het Top 2000 Café zijn bestemd voor deze stichting met als ultiem doel de uitzending van para-wielrenner Arnoud Nijhuis uit Balkbrug naar de Paraympische Spelen in september 2016 in Rio de Janeiro.

Sponsorloop en wandelrebustocht

Arnoud Nijhuis bedrijft al jaren topsport bij het aangepast wielrennen en is wereldkampioen in die discipline. Hij heeft het Mobius syndroom. Een zeldzame geboren afwijking, waardoor onder meer de gezichtsuitdrukking bij hem ontbreekt. Arnoud droomt over deelname aan de paralympische zomerspelen in 2016 en het Glazen Huis wil meehelpen die droom waar te maken met het Top 2000 Café.

`Met veel muziek en nog heel veel meer, zoals een sponsorloop en wandelrebustocht', aldus de organisatie. `Ons model is dynamisch en wordt continu aangepast. Iedereen is enthousiast. Daardoor wordt het met de dag gekker en mooier.'

Meer informatie op www.facebook.com/top2000cafededemsvaart

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...