dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Wat gebeurt er met de Kastanjehof (1870), de oude basisschool in het centrum van Hardenberg.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Uitgaansgelegenheid De Troubadour in Hardenberg werd dinsdagavond 21 feb...
Dedemsvaart

Straatvoetbalfinale in centrum van Hardenberg

Geplaatst op dinsdag 29 mei 2012 12:17
  • © Boom regionale uitgevers/ Geke Lensen

pinterestmail

Dedemsvaart/Hardenberg - Honderden Hardenbergse jongeren hebben meegedaan aan de voorrondes van het KNVB Straatvoetbaltoernooi. Morgen wordt de finale gespeeld op de markt in Hardenberg.

Na een voorronde op het sportpark in Dedemsvaart werd vorige week, tijdens de warmste dag van dit jaar tot nog toe, de tweede voorronde gespeeld op het sportpark in Baalderveld. De organisatie kon nauwelijks voldoende water aanslepen om de dorst van de enthousiaste voetballers te lessen. En wie uitgespeeld was, zocht verkoeling bij de sproeier. ‘Het is mooi weer, maar misschien wel een ietsiepietsie te warm,’ lacht combinatiefunctionaris sport van de gemeente Jermaine Lubbers. In de categorie Jongens E zijn de finalisten: Rainbow United (voorronde Dedemsvaart), Super voetballers (voorronde Dedemsvaart), Streetfighters (voorronde Hardenberg), Superwafels (voorronde Hardenberg), Voordeelhal Boys (voorronde Hardenberg). In de categorie Meiden E zijn de finalisten; Voetbalsmurfen (voorronde Dedemsvaart), Meidenbende (voorronde Dedemsvaart), De Wilde Voetbalmeiden (voorronde Hardenberg), De Vuurwerkgigantjes (voorronde Hardenberg), De Prutsers (voorronde Hardenberg). In de categorie Jongens D zijn de finalisten: FC Banaan (voorronde Dedemsvaart), Dedemsvaart United (voorronde Dedemsvaart), Zeekomkommers (voorronde Hardenberg), Pumakidzz (voorronde Hardenberg), Straatvoetbal Boys (voorronde Hardenberg). Lees meer in Dedemvaartse Courant van vandaag.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.