dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Balkbrug

Veel jubilarissen bij Vrouwen van Nu Balkbrug

Geplaatst op maandag 21 januari 2019 10:58
  • Veel jubilarissen bij Vrouwen van Nu Balkbrug. © Trix Rens – van Dijk

pinterestmail

Balkbrug - Tijdens de eerste afdelingsavond van 2019 heeft Vrouwen van Nu Balkbrug een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Janny Gerrits, Janny Kremer en Hennie Toersen werden gefeliciteerd met hun 40-jarig lidmaatschap; Gé Runherd, Gonnie Brouwer en Klazien Bijker waren 50 jaar lid; Roelie Schimmel en Beth Brilman 60 jaar terwijl Annie Groen zelfs 65 jaar lid is van de plaatselijke vrouwenvereniging. De leden werden gefeliciteerd met een presentje of een bos bloemen.

Hoewel de termijn als bestuurslid van Joke Put - Korenberg verstreken is blijft zij, vanwege een tekort aan bestuursleden, toch aan als lid van het bestuur. Tijdens een afdelingsavond in 2018 zijn er foto's en een film gemaakt van de verrassingsavond.

Iedere buurtgroep heeft toen zijn eigen optreden gedaan waaronder ook ‘De luizenmoeder’, bekend van televisie. De film leverde veel hilarische momenten op. De dames keken met veel plezier terug op de afdelingsavond van vorig jaar.

Ursula Muller geeft 19 februari, aanvang 19.30 uur, een lezing over Nepal in ‘t Trefpunt. Ook niet-leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.