dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Balkbrug

Nieuwe culturele kindercursussen gaan van start

Geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 12:05
  • Nieuw voorjaarsaanbod culturele kindercursussen staan online. © Pixabay.com

pinterestmail

Hardenberg - In samenwerking met meer dan twintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan.

Tot 1 februari kan er hier online ingeschreven worden.

Van ‘Handlettering’ in Slagharen tot ‘Jeugdyoga’ in De Krim. Van ‘Breakdance’ in Hardenberg tot ‘Vloggen doe je zo’ in Balkbrug. Van ‘Kunstwerkjes van Klei en gips’ in Schuinesloot tot ‘Computerprogramma programmeren’ in Bergentheim. Er is voor ieder wat wils op het gebied van beeldend, toneel en dans, nieuwe media, literatuur, erfgoed en muziek. Ook dit seizoen zijn er een aantal nieuwe cursussen geprogrammeerd zoals ‘Graffiti Art’.

75 cursussen

Met meer dan 75 korte kindercursussen is er voor kinderen genoeg keuze om te ontdekken wat ze het leukste vinden en vaak maar voor 1 euro per les. Willen ze na afloop meer ontdekken, dan kan de (kunstvak)docent ze een vervolg bieden.

De eerste lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.  

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.