dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Balkbrug

Top 2000 in de Brugkerk

Geplaatst op vrijdag 28 december 2018 08:51
  • Top 2000 kerkdienst. © Foto: Pixabay

pinterestmail

Balkbrug - Op de laatste zondag van het jaar, 30 december, vindt er een bijzondere kerkdienst plaats in de Brugkerk. De dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2 die in deze periode wordt uitgezonden.

Tijdens de dienst worden nummers met inhoud gedraaid. Nummers die emoties teweegbrengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, andere gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood, troost. De band Just4U uit Hoogeveen begeleidt deze dienst.

De band heeft jarenlange ervaring en speelt vaker in themadiensten waarbij zij inspelen op de groeiende behoefte van kerken naar kant-en-klare oplossingen. In eerste instantie lijkt het niet de meest logische combinatie: popmuziek en de kerk, maar wat is er nu mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? De dienst in de Brugkerk begint zondag 30 december om 10.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.