...
dossiers
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
...
...
Balkbrug

Reestlandhoeve opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018 15:47
  • Wijngoed de Reestlandhoeve © Wijngoed de Reestlandhoeve

mail

Balkbrug - De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 tot en met 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer.

Zo ook de Reestlandhoeve, niet alleen bekend om zijn Reestlander wijnen, maar zeker ook vanwege het vernieuwende concept wat betreft het bieden van dagbesteding en individuele begeleiding aan mensen met diverse problematiek. Te denken valt aan mensen met psychiatrische problematiek, een psychische hulpvraag, problemen in het autistisch spectrum, licht verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en dementie.

Schilderijen-expositie

Maandagmiddag 12 maart en donderdag 15 maart zijn belangstellenden van harte welkom om onze schilderijen-expositie, gemaakt door deelnemers onder bezielende leiding van onze vrijwilliger Marja Nijboer, te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om rond te kijken op het bedrijf, in de wijngaard, in de kas en groentetuin of om een praatje te maken met de aanwezigen. Iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen binnen Zorghoeve de Reestlandhoeve is van harte welkom tussen 13.30 tot 16.00 uur, aanmelden is niet nodig.

Op 15 maart, ’s avonds van 19.30 tot 21.00 uur, kan een lezing bijgewoond worden, verzorgd door de Hersenstichting. Deze avond wordt er uiteraard ook verteld over de activiteiten van onze Zorghoeve en wat dit betekent voor onze deelnemers. Aanmelding voor deze activiteit kan uiterlijk op maandag 12 maart via zorg@reestlandhoeve.nl of telefonisch bij Daniëlle Kremer 06-29815378.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...